Diner is mogelijk van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00 uur tot 21 uur
Reserveren is mogelijk tussen 17:00 en 20:30 uur
Zes gangen proeverij
Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuwe zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken. Er is ook een vegetarisch zes gangen proeverij beschikbaar!!
Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 19:30 uur. Prijs: €40,- p.p
Pulled zalm | mierikswortelcrème | komkommergelei |
Beef tataki | gebrande knoflookmayonaise | Oosterse salade |
Surinaamse pindasoep |
Zeebaars Tortellone | kruidige tomatensaus | Parmazaan |
Gegrilde Ibericofilet | bloemkoolcrème | truffeljus |
Mascarpone limoen taart | frambozen-ijs | lemon curd |
Surprise menu’s
Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen. Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.
Ook is er een mogelijkheid om het drie en vier gangen menu vegetarisch of veganistisch te bestellen. Dit kan echter enkel op reservering een aantal dagen vooraf ivm met extra voorbereiding.
3 gangen €35,00 |
4 gangen Te bestellen voor 20:30 uur €40,00 |
5 gangen Te bestellen voor 20:00 uur €45,00 |
Voorgerechten
Brood met aioli, roomboter en tapenade €6,50 |
Pulled zalm met gekarameliseerde paling, mierikswortelcrème en komkommer gelei €13,50 |
Carpaccio van rund met Parmezaan, pijnboompitten, truffelcrème en rucula €13,50 |
Gamba's Classic met romige kruiden-knoflooksaus €13,50 |
Gamba's Thai style met lichtpittige Thai green curry €13,50 |
“Pizza tonijn” krokante wrap, furikake, wasabi mayonaise en yuzu crème €14,50 |
Zwezerik krokant gebakken met gebrande bloemkool en gefermenteerde knoflook €16.50 |
Beef tataki met zoetzure groenten, gebrande knoflook mayonaise en Oosterse saus €15.50 |
Kalf &tonijn geschroeide tonijn met kalfsfilet, zalf van tonijn en piccalilly crème €16,50 |
Soepen
Dagsoep €7,00 |
Kerriesoep met gerookte kip en kokosroom €7,00 |
Romige Bouillabaise met gebakken zeebaars, gamba en hollandse garnalen €12,50 |
Vis hoofdgerechten
Coquilles en Gamba’s met aardappel-knoflook crème en schaaldieren jus €23,50 |
Zeebaarsfilet en vongole met ricotta spinazie Tortellone, kruidige tomatensaus en Parmezaan €23,50 |
Noordzeetong met remouladesaus, frietjes en een frisse salade €33,50 |
Vlees hoofdgerechten
Gegrilde Flat iron steak met pompoen crème, truffellookboter en verse friet €23,50 |
Ibericofilet met gekarameliseerde buikspek, aardappel-knoflook crème en truffeljus €24.50 |
Tournedos met gebrande bloemkool, aardappel-prei kroketje en beurre noissette €28,50 |
Vegetarische gerechten
Tortellone van Ricotta met spinazie, kruidige tomatensaus en Parmezaan €19,00 |
Salades
Scampi met Thaise gele curry marinade en Oosterse groenten €18,50 |
Salade gekarameliseerde geitenkaas met walnoten en appel €18,50 |
Extra's
Portie frieten met mayonaise €3,00 |
Desserts
Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom €8,00 |
American Cheesecake met roodfruit compôte en vanille ijs €8,50 |
Mascarpone limoen taart met frambozen-ijs en lemon curd €9,50 |
Kaasplateau een selectie aan binnen- en buitenlandse kazen met noten-rozijnbrood en kweekperen compôte €12,50 |