• Hertenrosbief
  • DSC 0414
  • Cooking the good stuff since 1991
  • Pink Gin
  • mb-slide-2
  • mb-slide-1
  • mb-slide-6
  • mb-slide-4
  • mb-slide-3

Diner

Diner is mogelijk van dinsdag t/m zondag vanaf 16:30 uur tot 21 uur
Reserveren is mogelijk tussen 16:30 en 20:30 uur

Zes gangen proeverij 40 euro

Ongeveer maandelijks stelt ons keuken team een nieuwe zes gangen proeverij menu samen. We proberen hierbij zoveel mogelijk met seizoens gebonden producten te werken. Dit menu kunnen wij serveren als alle gasten aan tafel deelnemen en is te bestellen tot 19:30 uur.

Gerookte zalm | wasabicrème | soja | marshmallow
Salade Cha Sieuw | pinda | appel | zoetzure groenten
Bataat-kokossoep
Zeebaars | risotto | schaaldierenjus
Gestoofde lamsnek | couscous | lamsjus
Yoghurt-passievrucht mousse | gemarineerde aardbei

Surprise menu’s

Laat je verrassen door de keukenbrigade. De koks stellen een mooi drie, vier of vijf gangen menu samen, aangepast op de seizoenen. Uiteraard kun je dieetwensen en/of voorkeuren aan ons doorgeven.

3 gangen€ 35,00
4 gangen   Te bestellen voor 20:30 uur€ 40,00
5 gangen   Te bestellen voor 20:00 uur€ 45,00

Voorgerechten

Brood met aioli, roomboter en tapenade € 6,50
Carpaccio van rund met Parmezaan, pijnboompitten, truffelcrème en rucula € 13,50
Gamba's Classic met romige kruiden-knoflooksaus € 13,50
Gamba's Thai style met lichtpittige Thai green curry € 13,50
Gerookte zalm met geroosterde groene asperges, gepocheerd ei en Hollandaisesaus € 12,50
Cha Sieuw op een bedje van groene sla, met appel, pinda en zoetzure groenten € 12,50
Steak tartaar met gepocheerd ei, truffelcrème en een passend garnituur € 14,50
Tonijn tartaar met zoetzure groenten en wasabicrème € 15,50

Soepen

Dagsoep€ 6,75
Kerriesoep met gerookte kip en kokosroom € 6,75
Romige Bouillabaise met gebakken zeebaars, gamba en hollandse garnalen€ 12,50

Vis hoofdgerechten

Tataki van tonijn€ 22,50
Zeebaars met risotto, lamsoren, zeekraal en schaaldierensaus € 23,50
Noordzeetong met remouladesaus en een frisse salade € 33,50
Mosselen in witte wijn, knoflook of witte trappist, met friet en een frisse salade € 21,50

Vlees hoofdgerechten

Tournedos met een warme salade van knolselderij, aardappel en appel, beure noisette € 28.50
Maroccan Lamb gestoofde lamsfilet en lamsnek met ras-el-hanout, couscous, geroosterde groenten, groene asperges en lamsjus€ 22.50
Gelderse Hoen met crèmesaus, aardappeltaart en anijs-champignons € 21,50

Vegetarische gerechten

Pulled BBQ jackfruit met couscous, geroosterde groene asperges en gepofte tomaat€ 19,50
Salade gekarameliseerde geitenkaas met walnoten en appel € 18,50

Salades

Scampi met Thaise gele curry marinade en Oosterse groenten 18,,50
Ceaser salad met kip, krokante spek, ansjovis, croutons en knoflookdressing  € 18,50
Cha sieuw met glasnoedels, taugé, sla, appel, pinda en zoetzure groenten € 18,50

Extra's

Portie frieten met mayonaise€ 3,50

Desserts

Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom € 7,50
American Cheesecake met roodfruit€ 8,00
Yoghurt-passievrucht mousse met mangocrème, gemarineerde aarbei en passievrucht ijs€ 9,50
Kaasplateau een selectie aan binnen- en buitenlandse kazen met noten-rozijnbrood en kweekperen compôte€12,50

Een tafel reserveren?

Contactgegevens

Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek
013-5169243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online reserveren

Openingstijden

Ma gesloten (m.u.v. 1e pinksterdag vanaf 12.00)
Di & Wo vanaf 17 uur

Do t/m Zo vanaf 12 uur geopend

Nieuwsbrief